Viorel Catarama sustine ca Dreapta Liberala "cere demisia urgenta a presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Viorica Dancila si a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public si MAI, pentru incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat dupa producere si pentru folosirea ei in scopuri electorale".

"Asistam stupefiati la cea mai mare sfidare a opiniei publice din ultimii 30 de ani! Inteligenta noastra este insultata grav de institutiile statului roman! Ni se spune ca intr-un interval de citeva ceasuri, un individ fara nicio dotare speciala, reuseste sa omoare, sa arda si sa faca sa dispara total corpul uneia sau mai multor fiinte umane; fara urme de sange, oase, nimic! Ni se spune ca un om a comis o crima imediat dupa ce a aflat ca victima sa a sunat la 112; oricine stie ca in urma unui astfel de apel autoritatile pot veni in orice moment! Si cu toate acestea, criminalul, in loc sa dispara urgent, parca stiind ca nu-l va deranja nimeni, se apuca tacticos de treaba! Ore in sir.

E prea mult, e prea sfidator. Disolutia statului a atins sferele cele mai inalte. Dreapta Liberala cere demisia urgenta a Presedintelui Klaus Iohannis, a PM Viorica Dancila si a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public si MAI, pentru incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat dupa producere si pentru folosirea ei in scopuri electorale. Avertizam la modul cel mai serios ca se incearca de la nivel inalt, prin orice mijloace, ascunderea adevarului, pentru protejarea retelelor infractionale de trafic de persoane. Statul roman si-a incetat misiunea de a servi cetatenii. Statul roman a ajus calaul cetatenilor sai!", se arata intr-un comunicat al Dreptei Liberale, potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.