Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat, despre problemele de localizare ale STS in cazul fetei disparute din Caracal, ca Guvernul ar trebui sa ia niste masuri, iar apoi ar putea fi infiintata o Comisie de ancheta parlamentara.

"Avand in vedere ca incepe vacanta parlamentara ,este dificil sa infiintam o comisie de ancheta. Guvernul ar trebuie sa ia niste masuri in aceasta privinta, pana vom putea face o ancheta. De asemenea STS ar trebui sa iasa cu niste explicatii pertinente", a declarat Florin Iordache, vineri, pentru Mediafax.

Florin Iordache a subliniat faptul ca este posibil sa existe o problema la STS, avand in vedere ca nu este prima oara cand Serviciul furnizeaza informatii gresite.

"Prima oara poate fi o greseala, dar cand se intampla si a doua oara, inseamna ca exista o problema", a mai spus vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Fata din Caracal, disparuta miercuri, a apelat 112, insa STS a comis erori de localizare, furnizand trei locatii gresite, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.