Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, expune o noua varianta in ceea ce priveste transportul gratuit cu trenul pentru studenti, fiind de parere ca numai cei fara restante ar trebuie sa beneficieze de calatorii gratuite.

"De ce sa nu fie incurajata situatia la invatatura? Sa fie una foarte buna, fara restante, fara repetenti. Vine statul si suporta si incurajeaza invatatul cu note bune si note mari", a declarat Teodorovici la conferinta "Top HR Challenges".

In egala masura, el a precuizat ca multe persoane sunt private de calatoriile cu trenul, din pricina numarului mare de studenti care pleaca.

"De ce sa nu fie limitate la un numar aceste calatorii. Vedem daca sunt 12. Ai un veteran de razboi si merge la ghiseu. Si vrea sa ajunga unde vrea sa ajunga omul ala. Si i se spune: ne pare foarte rau, nu mai sunt locuri, au fost ocupate. Este corect?", a adaugat el, citat de ziare.com.

"In primul rand, de ce pe calea ferata? De ce nu si pe rutier si pe naval? Sunt studenti, copii in Tulcea, care nu au nici cale ferata, nici transport rutier. Asta este zona in care ei traiesc, nu trebuie sa fie (gratuitate - n.red.) si pe naval?", a mai tinut el sa sublinieze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.