Proprietara unui caine chihuahua a solicitat ajutorul pentru a-si gasi patrupedul pierdut, dupa ce acesta a fost rapit de un pescarus din gradina casei sale din comitatul Devon, informeaza luni The Guardian.

Cainele in varsta de patru ani, pe nume Gizmo, nu a mai fost vazut de atunci.

Becca Hill, de 24 de ani, din Paignton, a postat mai multe anunturi in care solicita orice informatie care ar putea-o ajuta sa-si gaseasca cainele, scrie Agerpres.

"Prietenul meu era in gradina (...) si deodata l-a vazut luat pe sus. (Pescarusul) l-a carat pe Gizmo pe o distanta destul de mare pana nu l-am mai putut vedea. Nu stiu daca l-a scapat pe undeva sau unde se afla acum", a declarat ea pentru site-ul Devon Live.


Ea a scris si pe Facebook: "Va rog, va rog, va rog, daca cineva gaseste un caine chihuahua, este al meu. Un pescarus l-a luat din gradina".

Hill, care mai are inca doi caini chihuahua, a povestit ca a auzit despre cazuri de caini rapiti de pescarusi, insa nu a crezut ca acest lucru i se va intampla ei.

Mai multi localnici si-au oferit ajutorul pentru a-l gasi pe Gizmo.

Potrivit unui purtator de cuvant al Societatii Regale pentru Protectia Pasarilor, desi incidentul este unul foarte neplacut pentru proprietarul cainelui, astfel de cazuri sunt extrem de rare si nu sunt tipice pescarusilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.