Liderul USR Dan Barna a fost desemnat candidatul comun la prezidentiale al Aliantei 2020 USR PLUS, iar Dacian Ciolos va fi candidatul la functia de prim-ministru, anunta G4Media, care citeaza surse participante la negocierile dintre cele doua partide.

USR si PLUS au incheiat vineri negocierile pentru incheierea aliantei politice in cadrul careia cele doua partide sa participe impreuna la toate alegerile care vor urma in perioada urmatoare: prezidentiale, locale si parlamentare, au mai explicat sursele citate pentru G4Media.

"L-am felicitat deja pe Barna pentru ca e candidatul Aliantei la prezideniale, nu doar al USR", a precizat unul dintre participantii la discutii, Ciolos fiind candidatul la functia de prim-ministru, ptrivit G4media.ro.

Potrivit surselor citate, acordul Aliantei nu prevede si impartirea efectiva a locurilor pe liste nici la locale, nici la parlamentare, urmand ca acest lucru sa fie facut in proximitatea fiecarei runde de alegeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.