O filmare recenta facuta de un barbat in largul coastelor californiene a surprins momentul spectaculos cand sute de delfini inoata liberi intr-o coordonare uimitoare.

Chuck Patterson, cel care a facut filmarea si a postat-o pe contul personal al unei platforme de socializare, a spus ca intreaga reprezentatie oferita de delfini a durat undeva la 25 de minute, scrie Mercury News.

Acesta se afla cu prietenii sai pe o salupa, in largul plajei Laguna Beach din California. La un moment dat, sute de delfini au aparut si au inceput sa sara din apa, inotand in paralel cu ambaractiunea intr-o sincronizare perfecta.

Tanarul a spus: "Au aparut de nicaieri. Pareau ca se duc in josul coastei si intr-un fel ni s-au alaturat. Am fost doar noi si ei intreaga durata. A fost cu adevarat grozav. A fost destul de impresionant cat de repede faceau totul."

Patterson a completat ca a mai asistat la astfel de momente pe Insulele Canalului, dar niciodata la acest nivel, mai ales cu grupuri de delfini inotand atat de aproape de o barca.

In California de Sud, unde s-a facut inregistrarea, se gaseste cea mai mare populatie de delfini din lume, cu peste 450 de mii de exemplare.

Barbatul a mai spus ca "este uimitor. Este ceva care iti spune si iti arata ca oceanul este viu si iti ofera un respect diferit despre cat de frumoasa este natura si ca ar trebui sa o protejam mai mult ca sa vedem astfel de momente magice."


"They seemed super happy" Huge pod of dolphins filmed off California | https://t.co/D8DkPwbw6q pic.twitter.com/8pHVTz98dk

— RTÉ News (@rtenews) July 17, 2019


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.