Premierul Viorica Dancila a finalizat evaluarea a opt ministri, iar in Comitetul Executiv (CEX) de luni va propune primele remanieri.

"S-a lucrat la evaluarea ministrilor in aceasta saptamana. Nu am terminat aceasta evaluare. Luni, in Comitetul Executiv National, vom vorbi despre o remaniere. Am facut evaluarea pe opt ministere. Dupa ce o sa prezint aceasta evaluare in CEx, vom hotari impreuna ce ministri sunt remaniati si ce ministri nu sunt, bineinteles la propunerea primului ministru.

Nu este exclusa o remaniere in doua etape, pentru ca sunt multe ministere. Nu pot astepta pana le termin pe toate. Voi evalua jumatate din ele, vom propune o remaniere si apoi vom vedea daca este necesar sa le evaluam si pe celelalte", a anuntat Viorica Dancila, potrivit Adevarul.ro.

Potrivit unor surse politice, Carmen Dan (Interne) si Ecaterina Andronescu (Educatie) vor deschide lista. Vor urma: Razvan Cuc (Transporturi), Petre Daea (Agricultura) si Bogdan Trif (Turism). Mai sunt vizati Teodor Melescanu (Externe) si Anton Anton (Energie), insa Calin Popescu Tariceanu va avea ultimul cuvant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.