Prim-vicepresedintele PNl, Raluca Turcan, spune ca Eugen Teodorovici "ar trebui sa elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanta Lacomiei, mai ales acum ca nu-l mai are sef direct pe Darius Valcov".

"Acum, pentru ca nu-l mai are ca sef direct pe Darius Valcov si ar putea decide si el cate ceva, Teodorovici ar trebui sa elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanta Lacomiei. Poate a inteles si el ca din cauza sufocarii economiei, bugetul de stat are tot mai mari probleme de finantare, iar mediul economic a fost puternic lovit de OUG 114.

Nu este suficient ca ieri s-a renuntat in parte la supra-taxarea sectorului de comunicatii! Din Ordonanta Lacomiei au ramas in continuare in vigoare taxe toxice pentru sectorul energetic sau pentru cel bancar. Fara eliminarea acestora, romanii vor continua sa plateasca facturi tot mai mari de la o luna la alta. Eliminarea taxelor din Ordonanta Lacomiei ar crea premisele ca preturile sa nu mai creasca atat de puternic in perioada urmatoare", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.