Serban Nicolae sustine ca repatrierea celor 63,7 tone de aur din rezerva Romaniei costa "mult mai putin" decat scoaterea aurului din tara.

"Stiri de Ultima Oara:
Costurile aducerii si depozitarii in tara a celor 63,7 tone de aur din rezerva Romaniei, folosind capacitatile Ministerului Apararii Nationale, nu depasesc cateva sute de mii de euro. Mult mai putin decat a costat scoaterea aurului din tara. De data asta, nu se mai adauga comisioane si bonusuri de performanta!

Pe teritoriul Romaniei, in stocurile de minereu extras (inca neprocesat) ale unei companii detinute de stat, se gaseste aur in cantitate de peste trei sute de tone!

Noul si ambitiosul guvernator al BNR e un om consecvent si riguros

Ca si la inceputul ultimelor doua mandate (de cate cinci ani!), si-a fixat ca obiectiv «aderarea Romaniei la zona Euro». Cercetatorii britanici confirma stiintific sansele mari de reusita, prin aplicarea principiului matematic-bancar – «a treia oara-i cu noroc»! Un important investitor strain si-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei inainte de a deschide o saormerie in Bucuresti, pe strada Lipscani 25!

Viticultorul bancar confirma ca Bundesbank repatriaza aurul Germaniei, pentru ca «sunt nemti, dar au si ei Serbanii lor». Da, cine n-are Serbani sa-si cumpere, dar treizeci de arginti nu reprezinta pretul corect! Un impostor calarea o banca de aur. Si banca s-a rupt. Pentru ca cel mai destept cedeaza! Ai invins, Manole! Gold bye!", a scris Serban Nicolae pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.