Incredibil4 Iulie 201915:53

Lectura de un minut

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca ia in considerare retragerea semnaturii de pe legea "Alocatiei pentru parinti", desi se numara printre initiatori.

"La momentul respectiv am considerat ca este o initiativa foarte buna. Dar ulterior am descoperit ca multe dintre acele prevederi se regasesc in Codul Civil in vigoare. Eu ma gandesc sa imi retrag semnatura si o sa discut cu colegii mei pentru ca trebuie sa vedem sa nu cream acel paralelism legislativ. Practic, daca multe dintre ele se regasesc deja, rediscutand ulterior, trebuie sa evitam o zona neconstitutionala", a declarat el, citat de wall-street.ro.

Budai a motivat ideea initiala prin propriul exemplu: "Mama mea a decedat, dar am avut grija de ea pana in ultima clipa. Avem aceasta obligatie morala, daca e sa vorbim asa".

74 de parlamentari, majoritatea social-democrati, au depus un proiect de lege prin care copiii ar putea fi obligati sa-si intretina parintii si bunicii care au nevoie de sprijin material.

Citeste si: Proiect de lege PSD prin care copiii vor fi obligati sa-si intretina parintii si bunicii care au nevoie de sprijin material

Citeste si:
Parlamentul a INTERZIS folosirea telefoanelor de catre soferii...
Parlamentul a INTERZIS...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.