Cinci persoane au decedat si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de sambata spre duminica, pe DE 581, pe raza localitatii Badeana, fiind activat Planul Rosu de interventie.

Potrivit autoritatilor, in accident au fost implicate trei autoturisme, scrie Agerpres.

"La sosirea echipajelor de interventie, au fost gasite 12 victime, dintre care opt erau incarcerate. Dintre victimele incarcerate, patru persoane au fost gasite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei in stare foarte grava. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal "Elena Beldiman", una dintre cele opt victime a decedat. La fata locului au fost deplasate doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, cu module pentru descarcerare si o autospeciala pentru descarcerarea grea. De asemenea, la fata locului au fost deplasate sase echipaje SMURD, dintre care 4 ambulante tip B2, o ambulanta de Terapie Intensiva Mobila si o autospeciala pentru transportul victimelor multiple. De asemenea, la interventie au participat trei ambulante tip B si o ambulanta tip C apartinand SAJ Vaslui. ISU "Podul Inalt" Vaslui a intervenit cu 3 ofiteri si 33 de subofiteri, dintre care 17 paramedici", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Actiunea a fost condusa de inspectorul sef al ISU "Podul Inalt" Vaslui, col. Ghiorghe Blagoci.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.