Eugen Teodorovici, noul presedinte executiv al PSD, a declarat, sambata, dupa aflarea rezultatului votului ca nu stie ce presupune aceasta functie, dar ca mereu si-a dorit-o pentru a rezolva problemele oamenilor.

"Vreau sa le multumesc celor care au avut puterea, indrazneala si dorinta de a candida. Trebuie sa ii felicitam in primul rand pe ei, pentru ca ei au creat ca ceea ce a fost azi sa nu fi vazut noi demult in acest partid si sa ne fi dorit atat de mult sa vedem", a declarat Teodorovici, imediat ce Mihai Fifor, noul secretar general al partidului l-a invitat pe scena, potrivit Ziare.com.

Ministrul a declarat in fata colegilor sai ca este emotionat si ca mereu si-a dorit aceasta functie.

"Cand m-a chemat Mihai sa vorbesc ma gandeam ce simt. Am sa va spun sincer ceea ce simt. Ma gandeam daca in aceasta sala undeva curand se va decide si soarta tarii. In sensul bun al cuvantului.

Deja sunt plin de foarte multa emotie. Nu stiu ce inseamna sa fii presedinte executiv. E ceva ce mi-am dorit tot timpul sa fiu ca pentru lucrurile, problemele pe care oamenii le au sa gasesc rezolvare. Asta am sa fac ca presedinte executiv. Asta am sa fac ca ministru al Finantelor publice cu sprijinul premierului, cu sprijinul lui Mihai Fifor, cu sprijinul tuturor colegilor din PSD, un partid frumos, in care toti romanii se vor putea regasi", a spus Teodorovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.