Social-democratul Codrin Stefanescu, plasat pe locul trei in cursa pentru functia de secretar general al PSD, a declarat, sambata, ca noua conducere aleasa are o sarcina foarte grea, pentru ca trebuie "sa ii impace pe toti".

"Actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea. Anume trebuie sa ne impace pe noi toti, pentru ca se pleaca din sala nu in echipa, dupa cum vedeti. Nu am putut sa tin langa mine nici pe Serban Nicolae, nici pe Liviu Plesoianu, nici pe multi altii. Ar fi trebuit sa iesim cu totii pe scena, sa dam dovada de unitate. Eu sper sa mai facem o intalnire, inclusiv cu candidatii care au avut un scor destul de bun in aceasta competitie, impreuna cu actuala conducere votata de Congres, de delegati, si impreuna sa gasim o formula in care sa coexistam in partid, sa gasim fiecare ceva bun de facut pentru fiecare dintre noi. (...) E munca multa acum, de organizare. Sunt convins ca foarte multi colegi de-ai mei, daca sunt chemati, vor putea sa puna umarul", a declarat Codrin Stefanescu, la finalul Congresului, potrivit Agerpres.

Referindu-se la rezultatul votului, el a opinat ca mesajul acestuia ar fi "ca trebuie sa ne schimbam, sa ne resetam".

"Eu am spus ca nu ma schimb. Probabil ca mesajul este ca trebuie sa uitam de problemele noastre si sa consideram ca trebuie sa ne schimbam, sa ne resetam. Nu stiu! O sa vedem despre ce este vorba in viitor", a spus Stefanescu.

Codrin Stefanescu a candidat pentru functia de secretar general al PSD si a obtinut al treilea rezultat, cu 466 de voturi, dupa Mihai Fifor care a obtinut 2.366 voturi si Gabriel Petrea care a obtinut 717 voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.