Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Forumul Democrat al Germanilor din Romania din Sibiu, ca el este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European.

"Domnule deputat Ovidiu Gant, ati mentionat in laudatio ca sunt persoane care ma vad in conducerea unor institutii europene importante. Vreau sa va spun aici public. Eu sunt presedintele Romaniei si vreau sa raman presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European", a declarat Klaus Iohannis, dupa ceremonia de decernare a „Medaliei de Onoare”, distinctie oferita de Forumul Democrat al Germanilor din Romania, conform Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a primit cea mai inalta distinctie a Forumului Democrat al Germanilor din Romania pentru modul in care a condus FDGR ca presedinte si pentru modul in care a condus Sibiul ca primar 13 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.