Primarul localitatii Ulmeni, Lucian Morar, sustine ca pensiile speciale sunt o hotie, mentionand ca vrea sa renunte la acest drept.

"Printre prevederile cuprinse in acest cod, mai mult sau mai putin benefice autoritatilor publice locale sau centrale, una, sigur este cu siguranta impotriva tuturor romanilor. Cea referitoare la pensiile speciale. Singurii beneficiari sunt alesii locali (primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de Consilii Judetene). De un an de zile spun ca acestea sunt un furt din buzunarele romanilor. In perioada urmatoare voi incerca sa gasesc solutia legala sa renunt la aceste «drepturi». Pensiile speciale sunt o hotie", a spus edilul, citat de adevarul.ro.

In egala masura, el sustine ca va face la notar o declaratie pe proprie raspundere ca nu doreste sa beneficieze de pensie speciala. "Aceasta declaratie o voi trimite la Casa Judeteana de Pensii si la Casa Nationala de Pensii. Nu doresc sa beneficiez de prevederile Codului Administrativ. Imi doresc un singur lucru, ca pensia pe care o voi lua sa fie cea pe care o merit potrivit contributiei la stat. O sa ma mai consult si cu juristi sa vad ce pasi as mai putea face in plus fata de declaratia pe proprie raspundere in fata notarului", a mai mentionat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.