Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a anuntat, vineri, dupa sedinta CEx, ca s-a decis sustinerea lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

"Nu a fost nimic tensionat, decat ca este normal ca in partid sa se discute aceste subiecte. Propunerea noastra este sa-l sustinem pe domnul Isarescu", a raspuns Niculae Badalau, vineri, dupa sedinta CEx a PSD, intrebat despre alegerea noii conduceri a BNR.

Serban Nicolae a declarat, miercuri, ca nu are cum sa il sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, desi a recunoscut ca nu exista un termen de comparatie, avand in vedere ca acesta detine functia de 30 de ani.

De asemenea, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, miercuri, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este sustinut de formatiunea politica pe care o conduce pentru obtinerea unui nou mandat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.