Un barbat din municipiul Arad a fost dus la spital, dupa ce a lovit cu piciorul un cos de gunoi din centrul orasului, el fiind inainte amendat cu 200 de lei de catre politistii locali, care l-au surprins cand distrugea cosul.

Barbatul, care are 40 de ani, s-a enervat in urma unei altercatii cu alt barbat, el doborand cu piciorul un cos de gunoi de pe trotuar, moment observat de un echipaj de politisti locali.

"Un aradean enervat peste masura in urma unei altercatii a fost amendat dupa ce s-a razbunat pe primul cos de gunoi care i-a iesit in cale, doborandu-l la pamant cu piciorul. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Revolutiei si s-a soldat cu o amenda contraventionala de 200 de lei. Pentru ca ghinionul sa ii fie maxim, barbatul nervos s-a ales si cu o entorsa in urma contactului cu cosul de gunoi, motiv pentru care a fost transportat, pentru ingrijiri medicale, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad", a precizat, printr-un comunicat de presa remis marti, Politia Locala Arad.

Medicii i-au pus piciorul in ghips barbatului si l-au lasat sa plece acasa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.