In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Protestatarii scandeaza lozinci antiprezidentiale, poarta pancarte si steaguri tricolore, iar inscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt urmatoarele: "Liviu, detinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu gasim"; "Sunt alaturi de un om care a fost trimis in puscarie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petrut Petreschioiu, de profesie inginer, declara ca a venit la manifestatie pentru un om care "merita tot respectul, pentru tot ce a facut in tara asta si pentru oameni".

"Doresc eliberarea lui, e clar ca a fost un dosar politic - si primul si al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de catre autoritati, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.