Un american in varsta de 37 de ani a fost condamnat joi la pedeapsa capitala pentru ca si-a ucis cei cinci copii, cu toate ca mama copiilor a incercat sa-i convinga pe jurati sa-i crute viata, relateaza vineri AFP.

Avocatii lui Timothy Jones, care i-a ucis pe cei cinci copii cu varsta intre unul si opt ani in vara lui 2014, au argumentat ca acesta sufera de schizofrenie si deci nu poate fi condamnat la moarte, scrie Agerpres.

"Nu le-a aratat niciun pic de mila copiilor mei, dar ei il iubeau si vorbesc in numele lor", a spus si fosta sotie a condamnatului, Amber Kyzer, citata de presa locala.

Ea a mai spus ca a acceptat ca dupa divort copiii sa ramana cu tatal lor pentru ca acesta castiga mai bine, ca inginer informatic.

Totusi, procurorul Rock Hubbard a cerut pedeapsa capitala impotriva lui Jones, pe care l-a calificat drept "monstru" si "ucigas in serie". Juratii de la tribunalul din Carolina de sud au stabilit verdictul in mai putin de doua ore.

Crezand ca unul dintre baieti comploteaza cu mama lor, Timothy Jones l-a obligat sa faca sport pana la epuizare, apoi i-a sugrumat pe ceilalti si a ascuns cadavrele in saci de gunoi pe care i-a aruncat pe o sosea, dupa ce a calatorit prin mai multe state. Ucigasul a fost arestat in cele din urma din cauza mirosului suspect din masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.