"Nasul' unui tren Sageata Albastra care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste a fost uitat, in aceasta dimineata, pe peronul Garii de Nord din Bucuresti.

Momentele comice au fost filmate de un calator din trenul Sageata Albastra care a plecat la ora 09:30 din Gara de Nord Bucuresti catre Targoviste.

La un moment dat, usile trenului s-au inchis, iar mecanicul a pornit, fara sa observe insa ca 'Nasul' se afla inca pe peronul garii.

"Uite-l ba, l-a lasat pe jos. I-a inchis usa", a fost reactia unuia dintre calatori, potrivit observator.tv.

Cand si-a dat seama ca trenul s-a pus in miscare fara el, 'Nasul' a luat-o la fuga pe peron si a inceput sa fluiere pentru a-i atrage atentia mecanicului. In cele din urma, mecanicul trenului Sageata Albastra l-a observat pe controlor si a oprit pentru ca acesta sa se poata urca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.