Ilan Laufer a scris, intr-o postare pe Facebook, faptul ca Liviu Dragnea este detinut politic si si-a aratat "respectul, sprijinul si solidaritatea" fata de acesta.

"Am pierdut o batalie, dar nu si razboiul.

Este un lucru foarte trist, faptul ca in tara noastra, in anul 2019, la 30 de ani de la caderea comunismului, avem detinuti politici.

Imi declar pe aceasta cale, respectul, sprijinul si solidaritatea fata de domnul presedinte Liviu Dragnea.

Cu siguranta, scorul pe care PSD l-a obtinut la aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este cel asteptat, dar poporul are intodeauna dreptate si trebuie sa existe o analiza serioasa.

Laufer: Realizarile partidului sunt incontestabile

In acelasi timp este incontestabila atat cresterea economica a Romaniei in ultimii doi ani si jumatate de guvernare PSD-ALDE, cat si faptul ca peste 70% din programul de guvernare a fost realizat - inclusiv cresterea pensilor si a salariilor conform promisiunilor asumate!

Am creat programul Start-up Nation si multe alte programe pentru mediul de afaceri din Romania si este foarte important ca aceste programe sa mearga mai departe, cu toate ca am fost si suntem atacati, amenintati si ni s-au adus injurii din partea opozitiei. Opozitie care a apelat la aceate mijloace intr-o campanie murdara, indreptata impotriva PSD-ului si a tuturor liderilor parditului si mai ales a presedintelui acestuia.

Noi am ales sa comunicam realizarile din programul de guvernare, care sunt fara doar si poate semificative pentru Romania si pentru romani, cu toate acestea, in mod democratic PNL a castigat alegerile pentru Parlamentul European, nu si alegerile parlamentare.

Atata timp cat PSD-ALDE dispune de majoritate in Parlament va continua sa guverneze tara intr-un mod democratic, avand aceasta obligatie si responsabilitate fata de Romania si fata de cetatenii acesteia, iar daca opozitia doreste sa instaleze o guvernare condusa de Ludovic Orban, trebuie sa apeleze la mijloace constitutionale", a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.