Gabriela Firea a declarat, in sedinta PSD de astazi, ca nu isi doreste functia de presedinte a PSD si nici nu doreste sa candideze la alegerile prezidentiale. In schimb, spune ea, il va sustine pe Paul Stanescu pentru "scaunul" lasat liber de catre Liviu Dragnea.

Totodata, Gabriela Firea a spus ca nu a discutat niciun moment cu Liviu Dragnea despre o presupusa candidatura a sa la presedintie.

"Nu avusesem o discutie prealabila pe acest subiect. Nici nu s-a pus problema. Am fost surprinsa. Ma intereseaza fix problema bucurestenilor. Nu m-am bucurat pentru Drgnea. Ce fel de om poti sa fii când vezi ca un om isi pierde libertatea, chiar daca te-ai imbolnavit din cauza lui? Au fost colegi care mi-au spus ca as fi cea mai potrivita pentru sefia PSD, in aceasta perioada in care multi fug de PSD. Am spus ca eu sunt un om de echipa, nu-mi doresc acest lucru.

Il sustin pe Paul Sanescu pentru functia de presedinte executiv interimar. Nu trebuie sa platim polite, dar trebuie sa se faca dreptate. Forurile partidului trebuie consultate. Nu voi candida nici la Congres. Sunt colegi care spun ca trebuie sa-mi reiau pozitiile: presedinte la PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national. Imi doresc, daca lucrurile vor fi normale, sa candidez pentur un nou mandat de primar general. Nu-mi doresc sa candidez la prezidentiale. Nu este pentru cine se pregateste, ci e pentru cine se nimereste. Da, ar trebui facute schimbari in Guvern", a spus primarul Capitalei, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.