O pensionara in varsta de 70 de ani a fost surprinsa in timp ce incerca sa introduca in urne 5 buletine de vot, la sectia de vot numarul 133 din Constanta. 

Din primele verificari se pare ca este vorba despre mama primarului PSD al Constantei, Decebal Fagadau, scrie adevarul.ro.

Mama e la Politie, plange, a zis ca i s-au dat buletinele de vot si nu a verificat cate a primit. Mama are 70 de ani, era impreuna cu tatal meu si nu a avut niciodata in intentie asa ceva. Sunt convins ca aceasta situatie va fi elucidata imediat. M-a sunat plangand, de la Politie. Regreta acest incident in care a fost tarata fara sa vrea doar pentru ca poarta numele meu. Sunt convins ca situatia o sa se lamureasca”, a declarat Decebal Fagadau pentru Info Sud-Est.

Reprezentantii sectiei de votare au solicitat sprijinul politiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal. "Politistii din Constanta au fost sesizati cu privire la faptul ca, la o sectie de votare, o femeie ar fi fost surprinsa in timp ce incerca sa introduca in urna mai multe buletine de vot. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala", declara Monica Dajbog, purtator de cuvant al MAI.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.