O autospeciala de Terapie Intensiva Mobila solicitata sa intervina in cazul unui barbat de 51 de ani din comuna Delesti, aflat in stare de inconstienta, a ramas impotmolita pe un drum comunal, pacientul decedand ulterior, au informat reprezentantii ISU Vaslui.

Potrivit sursei citate, Detasamentul Vaslui a intervenit cu un autocamion pentru a scoate autospeciala TIM din noroi, scrie Agerpres.

"Autoritatile locale s-au mobilizat, punand la dispozitie un buldoexcavator pentru a curata drumul si a scoate ambulanta. Doamna doctor a ajuns in cele din urma la pacient cu un autoturism de teren pus la dispozitie prin intermediul autoritatilor locale. Din pacate, la fata locului, medicul nu a mai putut face nimic pentru pacient, acesta fiind declarat decedat", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Ploile cazute in ultimele ore au creat pagube in mai multe zone din judetul Vaslui. Mai multe curti au fost inundate, iar circulatia pe unele drumuri a fost ingreunata. De asemenea, peste 500 de locuinte au ramas fara energie electrica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.