Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca se simte "categoric" mai legat de Ion Iliescu si Adrian Nastase decat de Liviu Dragnea.

Declaratia a fost facuta in contextul in care, explicand sintagma "soferul lui Voicu", Serban Nicolae a facut referiri la inceputul sau politic si la liderii politici din anii 90.

"Am inceput politica in 1990, mai degraba sunt legat de Ion Iliescu, de Adrian Nastase, de o serie de lideri politici. Eram senator intr-un grup parlamentar, eram vice-liderul grupului senatorial PSD din care faceau parte Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Nicolae Vacaroiu, Petre Daea, Octav Cozmanca, Rodica stanoiu, Cristian Diaconescu, George Maior... sunt nume foarte grele.

E greu sa ma reduci doar la... dar daca cineva se simte bine sau isi satisface frustrarile cu "soferul lui Voicu" sa fie sanatosi, nu au decat sa pastreze aceasta eticheta", a spus Serban Nicolae, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.