Pompierii intervin joi, in jurul pranzului, in localitatea Stoina, unde o traversa a unui pod in lucru a cazut, fiind inregistrate sapte victime, a informat purtatorul de cuvant al ISU Gorj, Florin Chisim.

Potrivit acestuia, la nivelul judetului a fost activat planul rosu de interventie.

"In urma cu cateva momente am fost solicitati sa intervenim de urgenta pentru gestionarea unei situatii generata de o traversa a unui pod in lucru care a cazut in localitatea Stoina. Din primele informatii, in urma accidentului au rezultat sapte victime. La fata locului se deplaseaza doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat cautarii-salvarii de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de interventie", a declarat Florin Chisim, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.