Un tata din localitatea Nicoresti, Galati, s-a filmat in timp ce isi batea crunt copiii, o fetita de 5 ani si un baietel de 2 ani, apoi i-a trimis imaginile sotiei, care l-a parasit in urma cu cateva zile.

Furios ca sotia l-a parasit in urma cu cateva zile, din cauza violentelor repetate, barbatul de 41 de ani s-a razbunat pe cei doi copii de 5, respectiv 2 ani.

Apoi, el i-a trimis sotiei filmarea, ca s-o faca se se intoarca acasa, scrie observator.tv. Aceasta, satula de batai si scandaluri, a plecat recent in Anglia, lasandu-i pe cei mici in grija tatalui. Cand a vazut imaginile, femeia a anuntat autoritatile.

Copiii au fost preluati de asistentii de la Protectia Copilului, iar barbatul a primit un ordin de restrictie pentru cinci zile si are dosar penal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.