Deputatul PNL Gigel Stirbu sustine ca postasii au fost pusi sa semneze un angajament in vederea distribuirii pliantelor electorale pentru PSD.

"Incepand din aceasta dimineata, toti postasii au fost pusi sa semneze un angajament prin care se obliga sa duca la fiecare pensionar in parte un pliant cu destule pagini, facut de PSD. Nu au voie sa vorbeasca despre asta, dar interesant este faptul ca tipul care m-a sunat, mi-a spus ca pe zona lui doar 3 pensionari sunt pro PSD iar restul nu-i mai deschid usa daca face asta. Cica denigreaza PNL la greu, iar postasii nu vor sa le duca", a scris Gigel Stirbu pe Facebook.

Catalin Toma: Mizeriile imprastiate de PSD depasesc orice limita a bunului simt

La randul sau, senatorul PNL de Vrancea, Catalin Toma, a facut cateva precizari, tot pe marginea acestui subiect: "Mizeriile imprastiate de PSD depasesc orice limita a bunului simt sau a normalitatii intr-o societate sanatoasa. Au tiparit opt pagini pline de minciuni, unele fiind vecine cu ceva patologic, fara sa treaca pe fituica nimic din ceea ce ar putea sa-i condamne. Nu scrie cine a tiparit ziarul, cine l-a comandat sau in cate exemplare. Cea mai mare mizerie ramane insa faptul ca Posta Romana le distribuie pensionarilor, celor care ajung mai greu la informatii adevarate".

Reactia Postei Romane

"Posta Romana este companie cu actionariat majoritar de stat, prin Ministerul pentru Societatea Informationala, si NU ESTE INSTITUTIE PUBLICA FINANTATA DIN BANI PUBLICI.

Activitatea operatorului national de servicii postale se deruleaza in concordanta cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr.13/2013 privind serviciile postale, cu modificarile si completarile ulterioare, si SE SUSTINE DIN BUGETUL PROPRIU.

Posta Romana distribuie materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui CONTRACT COMERCIAL PLATIT. Modalitatea de distributie este stipulata in contractul dintre parti si este specifica serviciului POSTMESAGER PLUS. Valoarea contractului este de 925.000 lei care au fost deja virati companiei", se arata intr-un raspuns oferit ziare.com.

Citeste si:
Stirbu catre Dancila, "premierul pana joi": Nu v-ati saturat de...
Stirbu catre Dancila,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.