Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sambata, ca formatiunea politica din care face parte este in competitie cu toate partidele care participa la aceste alegeri.

"Suntem in competitie electorala cu toti cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni in campania electorala. Avem si o carte de vizita, nu ca ALDE, care nici nu stiau in ce familie europeana vor merge sau ca altii care vor sa ne scoata din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidatilor PNL in alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

El a subliniat ca prin aceste alegeri se pun bazele castigarii prezidentialelor, dupa care vor urma localele. "Va trebui sa scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care sa permita cu adevarat PNL sa guverneze. Adica sa ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.

Acesta a aratat ca adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, desi este slabit si "cum nu a fost niciodata in ultimii ani", inca nu este invins.

"Atunci esti militant al PNL, nu sa astepti doar de la Bucuresti, sa vezi cand se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru ca PSD are nume in fiecare sat din aceasta regiune de vest. Nu trebuie sa fim in fratietate cu ei si atunci vom castiga. La munca! Si mai ales, va trebui sa functioneze la turatie maxima toate organizatiile si la nivel judetean si local si de aceea, mare rugaminte la cei patru sefi ai organizatiilor: mai lasati de la voi dragii mei presedinti de organizatii din vest si aduceti in batalie toti primarii, consilierii locali si militantii nostri, ca e nevoie de fiecare, si atunci vom castiga", a mai spus Vasile Blaga.

Rares Bogdan, care deschide lista PNL in europarlamentare, a afirmat in discursul sau ca pe 26 mai va fi prima victorie a liberalilor impotriva PSD, urmata de castigarea unui nou mandat la Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

"Sa nu va fie frica de PSD, de amenintarile si de presiunile lor. Sa nu va temeti de exuberanta unor tineri, pentru ca in acest partid (PNL - n.r.) sunt tinerii de dreapta ai Romaniei. (...) Sa inteleg ca in tara aceasta nu e nevoie de experienta, ca tara aceasta poate trai fara batranii ei, fara oameni ajunsi la maturitate? Va asigur ca nu. Exuberanta si energia tinerilor se impleteste cu experienta lui Ludovic Orban, Vasile Blaga si a celorlalti", a afirmat Rares Bogdan.

PNL si-a lansat, sambata, la Timisoara, candidatii la alegerile europarlamentare, in prezenta a aproape cinci mii de liberali din regiunea de vest a tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.