Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile.

"Aseara ne-a anuntat ca medicii au stabilit ca trebuie sa ramana internat pentru cateva zile. In cursul zilei de astazi (duminica - n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili daca este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei interventii chirurgicale. I-au reprosat ca in ultimele saptamani a mers cu aceasta problema, rezistand la durere", a spus Codrin Stefanescu, potrivit Digi24.

Potrivit lui Codrin Stefanescu, diagnosticul medicilor este dubla hernie de disc.

Liviu Dragnea a fost prezent, sambata, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizatia locala. Seful PSD a vorbit celor prezenti o buna bucata de timp. La putin timp dupa declaratii, Liviu Dragnea a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.