Un caine care a disparut in timpul celebrului "Camp Fire", cel mai devastator incendiu din istoria Californiei, a fost gasit 101 zile mai tarziu si se crede ca a supravietuit vanand sconcsi, relateaza joi UPI.

Familia Ballejos a afirmat ca Kingston a sarit din spatele camionetei lor in momentul in care erau evacuati din casa lor din oraselul Paradise in timpul incendiului de anul trecut.

Familia a inceput sa-l caute cand s-a intors acasa. A impartit fluturasi si a alertat adaposturile locale pentru gasirea lui Kingston.

Familia Ballejos a spus ca a primit un telefon 101 zile mai tarziu, in care li s-a spus ca Kingston a fost gasit si dus la grupul de voluntari Friends of Camp Fire Cats.

"Cand am aflat, mi-au dat lacrimile", a declarat Gabriel Ballejos pentru KXTV. "Sunt atat de mandru de el. Nu-mi vine sa cred. Este un adevarat supravietuitor si o dovada a spiritului american", a spus el.

Ei au afirmat ca banuiesc ca Kingston a supravietuit vanand sconcsi, avand pe blana miros de la micile vietuitoare, scrie Agerpres.

"Este o poveste de necrezut", a spus Ballejos. "A disparut 101 zile, el este acum aici si si-a folosit abilitatile de supravietuire. Este un adevarat supravietuitor", a mai spus el.

Un alt locuitor al oraselului Paradise, Andrea Gaylord, a afirmat ca s-a temut de ce este mai rau atunci cand cainele ei, Madison, a disparut in momentul evacuarii in timpul incendiului. Ea s-a intors acasa doua luni mai tarziu si si-a gasit cainele disparut asteptand-o in fata casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.