Un lant de magazine din Peru a intrat in Cartea Recordurilor creand o pereche de blugi de marimea unei cladiri de 22 etaje, relateaza joi UPI.

Lantul de magazine Paris, detinut de Cencosud, a colaborat cu brandul de moda Kansas pentru a crea pantalonii masivi, care au fost expusi la Mall del Sur din San Juan de Miraflores.

Creatorii au declarat ca au avut nevoie de o echipa de 50 de persoane care au lucrat timp de sase luni pentru a confectiona blugii. Un membru al Guinness World Records a confirmat ca perechea de pantaloni masoara aproximativ 65 de metri lungime si 41 de metri latime, scrie Agerpres.

Materialele folosite pentru confectionarea pantalonilor cantaresc aproape 6 tone.

Guinness World Record a confirmat ca pantalonii denim sunt cei mai mari blugi din lume.

Lantul de magazine Paris a afirmat ca perechea de blugi va ramane expusa la mall pana duminica, cand va incepe un proces de transformare a blugilor gigant in 10.000 de pungi reutilizabile care vor fi vandute in magazinele Paris pentru a promova o reducere a utilizarii pungilor de cumparaturi din plastic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.