Misterul disparitiei din urma cu nouasprezece ani a unei studente din Croatia pare sa fi fost elucidat, politia croata anuntand duminica descoperirea unui cadavru in congelatorul din locuinta care ar apartine, potrivit presei, surorii victimei, relateaza AFP si DPA.

La momentul disparitiei, in anul 2000, Jasmina Dominic avea 23 de ani. Originara din Mala Subotica, o localitate situata in nordul Croatiei, ea era la acea vreme studenta in Zagreb.

Familia a anuntat la politie disparitia acesteia abia cinci ani mai tarziu,
potrivit cotidianului Vecernji List.

O femeie in varsta de 45 de ani a fost arestata sambata seara in Mala Subotica in cadrul investigatiei, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei locale, Nenad Risak.

"Suspectam ca acest cadavru descoperit in congelator este cel unei femei nascute in 1977 si a carei disparitie a fost semnalata la 16 august 2005"
, a declarat purtatorul de cuvant.

Politia avanseaza ipoteza unei ''crime'', insa urmeaza sa fie efectuata o autopsie pentru a se afla mai multe elemente, a indicat aceeasi sursa.

Purtatorul de cuvant a refuzat sa ofere mai multe detalii in legatura cu persoana arestata. Potrivit presei locale, aceasta ar fi sora victimei.

Conform site-ului de stiri locale eMedjimurje, cadavrul a fost descoperit in locuinta in care sora victimei traia impreuna cu sotul sau si cu trei copii, scrie Agerpres.

Tatal victimei, care a decedat in urma cu cativa ani, a declarat presei in 2011 ca fiica lui ii spusese in 2000 ca va lucra pe o nava de croaziera si ca intentiona sa se mute in Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.