Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, duminica, pe Facebook, ca partidul pe care il conduce a incheiat pregatirea celor aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, precizand ca formatiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea.

Tomac sustine ca bugetul propus pentru 2019 este unul "al recesiunii" si nu solutioneaza niciuna din marile probleme ale Romaniei.

"La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care indraznesc sa ne minta de ani buni, realitatea fiind din ce in ce mai ingrijoratoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu solutioneaza niciuna dintre problemele mari ale Romaniei. Trebuie sa alocam bani pentru crese si gradinite, trebuie sa alocam bani pentru ambulante, trebuie sa alocam bani pentru infrastructura: centura Capitalei, autostrada Bucuresti - Brasov, autostrada Iasi - Targu Mures; trebuie sa alocam bani pentru gazificarea Romaniei. Este inadmisibil ca in secolul XXI sa avem in Romania orase si comune care nu sunt racordate la retelele de gaze", a scris Eugen Tomac.

El sustine ca bugetul este o "catastrofa marca Dragnea"

"PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregatite si avem speranta ca acestea vor fi sustinute de colegii parlamentari din alte partide", a adaugat liderul PMP.

Votul in Parlament asupra proiectelor privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019 este programat pentru vineri, conform calendarului stabilit sambata de Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Conform calendarului, parlamentarii vor putea depune amendamente pana luni, la ora 12:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.