Avocatul lui Matteo Politi, a declarat, sambata, la Antena 3, ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal medicina.

"Trebuie lamurit foarte clar cum a ajuns acest om sa opereze intr-o clinica: cine i-a dat parafa si in baza caror diplome. Toate aceste lucruri eu voi cere sa fie dezvaluite (...). Nu cred ca omul acesta este singurul vinovat. Nu inseamna ca am spus ca este nevinovat, dar as vrea ca in urma acestui scandal sa se faca cat de multa curatenie se poate face si in sistemul medical intrucat, iata, intrebarea pe care o puneam in urma cu cateva zile a prins fruct: exista si alti medici in toata tara care practica medicina fara sa aiba dreptul", a spus avocatul Daniel Ionascu, potrivit Stiripesurse.ro.

Avocatul spune ca exista cinci sau sase parti vatamate care nu au depus toate plangere penala impotriva lui Matteo Politi.

Anterior, in cursul zilei de sambata, avocatul barbatului care s-a dat drept medic ii pare rau pentru ceea ce a facut, dar a crezut in tot acest timp ca ceea ce face era legal.

"Vreau sa imi justific apararea fata de clientul meu, in sensul ca in nicio modalitate actele mele de aparare nu vor fi in a apara infractiunile, ci drepturile unui om pe care fiecare fintre noi le are. Asadar, nu va fi din partea mea o toleranta a ceea ce inseamna infractiunile comise de acest om, ci in mod firesc de aparare a drepturilor lui", a spus avocatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.