Un al doilea caz de medic fals, care a obtinut codul de parafa in mod ilegal, a fost identificat in urma verificarilor derulate de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti referitoare la italianul Matteo Politi, informeaza Ministerul Sanatatii.

"In urma verificarilor demarate la DSPMB dupa ce s-a constatat ca a fost eliberat un cod de parafa in mod ilegal, a fost identificat un al doilea caz asemanator. Pentru ca exista in desfasurare o ancheta demarata de Politie si Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sanatatii continua verificarile la DSPMB si va pune in continuare la dispozitia organelor de ancheta toate informatiile obtinute in urma acestor verificari", se arata intr-un comunicat al MS transmis Agerpres.

Ministerul Sanatatii precizeaza ca cele doua persoane care au obtinut cod de parafa in mod ilegal nu mai presteaza servicii medicale.

''Ministerul Sanatatii va intreprinde toate masurile necesare pentru a asigura pentru pacienti servicii medicale in conditii de maxima siguranta, in concordanta cu reglementarile legale in vigoare'', se mentioneaza in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.