Un copil de 14 ani a incendiat un caine legat, iar momentul a fost filmat de prietenul lui. Imaginile au fost publicate de un ziar local, iar politia a demarat o ancheta penala.

Clipul incepe cu cainele deja legat de niste copaci, fiind in prealabil stropit cu un lichid inflamabil, iar copilul de 14 ani ii da foc, fiind filmat de prietenul lui de 15 ani. Cei doi sunt veri, locuiesc in Laculete si Dragodanesti si invata la un liceu din Targoviste.

Incidentul a avut loc in judetul Dambovita. Acum, cei doi sunt cercetati penal de Politia Pucioasa, scrie Digi24.ro.

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public cu privire la o persoana care incendiaza un catel, va informam ca la nivelul Politiei Orasului Pucioasa au fost demarate cercetarile. In cauza s-a intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art 25 alin 1 lit a (daca animalul este mort) sau art 25 alin 1 lit e din Legea 205/2004. Au fost identificati 2 tineri banuiti de comiterea faptei. In prezent se efectueaza cercetari”, arata IPJ Dambovita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.