Premnierul Viorica Dancila sustine ca a dat dovada de multa rabdare cu seful statului, care "a raspuns doar prin atacuri si incercari repetate de a bloca activitatea Guvernului", solicitandu-i sa abandoneze jocurile politice.


Sefa Executivului a amintit ca "a dat dovada de toata deschiderea si de multa rabdare" cu presedintele Klaus Iohannis, care "a raspuns doar prin atacuri si incercari repetate de a bloca activitatea Guvernului".

"E regretabil ca presedintele vrea sa blocheze investitiile la nivel local si nu ii pasa ca pune in pericol proiecte vitale pentru cetateni. Ii solicit domnului presedinte sa abandoneze jocurile politice. (...) Romanii sunt mult mai importanti decat o campanie electorala sau jocurile politice. Conflictul pe care il intretine presedintele nu ajuta economia si nu aduce nimic bun pentru Romania si pentru romani. Guvernul Romaniei trebuie sa fie lasat sa lucreze"
, a spus Dancila, citata de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.