Cadavrul adolescentului in varsta de 15 ani din Zalau care a fost dat disparut la finalul lunii noiembrie 2018 a fost descoperit, duminica, in lacul de acumulare Varsolt.

Cadavrul tanarului a fost adus la mal de pompierii de la sectia din Simleu Silvaniei.

"Duminica, la ora 13:14, Sectia de pompieri Simleu Silvaniei a fost solicitata sa intervina pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul Varssolt. Pompierii au reusit sa scoata trupul neinsufletit al unei persoane neidentificate, care plutea si se afla la o distanta de aproximativ 4-5 metri de mal", se arata intr-o informare de presa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj.

Potrivit politistilor care investigheaza acest caz, imbracamintea corespunde cu cea a baiatului disparut.

Adolescentul fusese dat disparut dupa ce plecase in seara de 23 noiembrie de la domiciliul bunicilor sai, din Recea Mare, in apropierea lacului Varsolt, si nu se mai intorsese.

Acesta a fost cautat zile intregi de politisti, jandarmi, pompieri, voluntari si un caine de urma al Politiei pe raza comunei unde a disparut si in imprejurimi. Afise cu chipul baiatului au fost lipite in mai multe locuri din Zalau, iar anuntul cu disparitia sa a fost distribuit pe Facebook. Pompierii l-au cautat, initial, cu o barca si un sonar si in apele lacului Varsolt.

Tanarul avea 15 ani si era elev al Colegiului National "Silvania" Zalau.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.