Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirma ca bugetul Capitalei nu a fost redus, ci dimpotriva si a explicat ca toti banii raman pentru bucuresteni, doar ca Primaria Capitalei si primariile de sector trebuie sa decida cum vor sa imparta bugetul.
"Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat - dimpotriva, s-a marit. Tot impozitul pe venitul local ramane la nivelul Bucurestiului. Primarii de sectoare au solicitat o intalnire cu ministrul de Finante, care le-a spus ca toti banii sunt pentru bucuresteni, dar hotarati-va, primarii de sector si primarul Capitalei, cum vreti sa se repartizeze intre sectoare si Primaria Capitalei. Nimeni din Guvern sau Parlament nu a spus 'acel procent merge la sectoare, acel procent merge la Primaria Capitalei'. A fost decizia lor, pe care noi o respectam. Eu cred ca e bine sa inceteze minciunile astea. Nu vor inceta minciunile, atunci n-o sa mai las nicio minciuna netaxata, sa nu fie explicate lucrurile, ca oamenii sa se poata convinge", a sustinut Dragnea, duminica, intr-o conferinta de presa.

Duminica, in PSD au avut loc trei reuniuni - Comitetul Executiv National si doua intalniri ale grupurilor parlamentare de la Camera si Senat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.