Chicago traverseaza unele dintre cele mai extreme temperaturi, oficialitatile facand eforturi sa asigure adapost celor care traiesc pe strada. Atunci cand un incendiu i-a fortat sa paraseasca zonele asigurate de autoritati, cineva a decis sa faca o fapta buna si a platit 70 de camere la hotel, scrie CNN.

In Chicago ninge de 13 zile, aici inregistrandu-se temperaturi record, echivalentul unui ger polar.

Oamenii fara adapost au fost invitati sa stea in corturi incalzite, donate de cetateni. Doar ca la scurt timp, intr-unul dintre ele a izbucnit un incediu, afectand mai multe adaposturi. Autoritatile au cerut ulterior ajutor cetatenilor, pe retelele sociale.

La scurt dupa aparitia anuntului, s-a primit un telefon. Persoana de la capatul celalalt al firului a dorit sa ramana anonima si a spus ca vrea sa asigure adapost pentru 70 de persoane. Bunul samaritean ramane inca fara identitate - nu se stie, inca, pentru cate zile s-a platit cazarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.