Un barbat care se ocupa de un adapost de caini din apropierea Brasovului este acuzat ca a lasat zeci de animale sa moara de foame si ca cheltuit banii din donatii.

Barbatul este acuzat ca a fugit cu banii pe care oamenii ii donau pentru a se ocupa de adapostul de caini si ca a lasat animalele sa moara de foame. Situatia a fost descoperita de cativa voluntari care au mers la adapost sa vada in ce conditii traiasc animalele. Aici, au gasit zeci de cadavre de animale si au anuntat politia.

In total, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit aproximativ 70 de cadavre de caini si pisici, dar si 17 caini infometati si chinuiti. Culmea, intr-una dintre incaperile adapostului era mancare pentru animale, scrie brasovromania.ro.

Barbatul in varsta de 32 de ani a fost retinut si este acuzat ca a infometat si ucis zeci de animale. El este cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile, si nu are voie, in acest timp, sa desfasoare activitati de crestere a animalelor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.