Cinci cutremure, din care patru la granita cu Romania, cel mai puternic avand magnitudinea 4,4 grade pe scara Richter s-au produs, duminica dimineata, in Serbia, informeaza News.ro.

Initial, INCDFP a anuntat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 8.56, in judetul Timis, la o adancime de 30 kilometri.

Ulterior, INFP a rectificat informatiile, astfel ca nu mai este semnalat niciun seism produs duminica in judetul Timis, in schimb s-au inregistrat cinci cutremure in Serbia, din care patru la granita cu Romania.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adancime de doar 5 kilometri, avand magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot in Serbia, la granita cu Romania, la adancimea de 5 kilometri, avand magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure inregistrate duminica dimineata au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade si 2,4 grade pe scara Richter.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.