In urma rezolutiei privind statul de drept din Romania, adoptata marti de Parlamentul European, europarlamentarul Maria Grapini s-a aratat revoltata, considerand ca este vorba despre o nedreptate pentru tara noastra si pentru cetateni.
"Nu am votat rezolutia, pentru ca este o rezolutie a ipocriziei, nu privind statul de drept din Romania. De ce doresc Parlamentul European, Comisia, anumiti parlamentari sa fie pusa tara mea la colt? Pentru ca nu vrea sa accepte sa fie tara de mana a doua? Pentru ca vreti sa ne dati retete pe care nu le aplicati in tara dvs? De ce nu exportati ceea ce ne puneti in rezolutie la dvs. acasa? De ce intrati in subsidiaritate? In ce tara s-a mai amestecat UE la schimbarea unui sef de institutie? De ce trebuie sa raportam noi cand se schimba constitutional un sef de institutie, fie el si procurorul general? S-a creat o criza, o tara a procurorilor, lasati-ne in pace! Vrem sa aparam cetatenii, sa se respecte tratatul!

Noi, Romania, nu am incalcat Tratatul, in schimb UE incalca tratatul si regulamentul Schengen. Nu ne lasati in spatiul Schengen desi n-avem garduri, n-avem jurnalisti omorati. Nu Romania e in grupul celor 9 state in care e cea mai mare coruptie din istoria UE! De ce nu se aplica aceeasi unitate de masura? Sunt revoltata, consider ca e o nedreptate pentru tara mea si pentru cetatenii mei"
, a spus ea, citata de News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.