Trei adolescenti de 17 ani sunt cercetati penal pentru omor, ei fiind suspectati de uciderea a doi batrani si a fiicei acestora, intr-o locuinta din Calarasi, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ).
"Un vecin a sesizat faptul ca un barbat de 82 de ani, o femeie de 80 de ani si fiica acestora in varsta de 58 ani au fost injunghiati in apartamentul in care locuiau si au decedat. Din primele cercetari efectuate la fata locului, fapta de omor ar fi fost comisa de trei minori, cu varste de 17 ani, unul dintre acestia fusese in plasament la familia omorata", a declarat purtatoarea de cuvant a IPJ Calarasi, Bianca Ghiveci, potrivit Agerpres.

Ea a mentionat ca cei trei minori au fost audiati luni seara, in prezenta procurorului de caz, urmand ca in ziua in curs sa se ia impotriva acestora masurile legale ce se impun.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.