Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii raspunde edilului Capitalei Gabrielei Firea, sustinad ca "are suficienta barbatie", astfel ca poate "sa stea linistita".

Chestionat in legatura cu declaratiile Gabrielei Firea, conform carora nu are "barbatia politica" sa recunoasca discutiile pe care le-a avut cu primarii de sectoare in legatura cu desfiintarea Capitalei, raspunsul liderului social democrat a fost: "Discutam in CEx".

In egala masura, intrebat daca se impune excluderea Gabrielei Firea din PSD, el a spus: "Doamne fereste, cum sa piarda partidul un asemenea om? Eu nu sustin asa ceva (...) Iar in legatura cu barbatia, sa stea linistita, am suficienta barbatie".

"Ma asteptam la mai multa barbatie, la mai multa barbatie politica in special si sa recunoasca domnul Dragnea ca a avut o intalnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucuresteni, in care s-a discutat soarta bucurestenilor", a declarat luni seara Gabriela Firea, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.