Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat, cu privire la ordonanta de clasare a dosarului presedintelui Iohannis ca ii este greu sa creada ca trei mari institutii - Ministerul Justitiei, CSM si Administratia Prezidentiala - s-au uitat in acel dosar si nu au vazut acel document.

"Nu imi pot explica cum a ajuns acel document (n.r. - ordonanta de clasare in dosarul presedintelui Iohannis, invocata de ministrul Justitiei in cererea de revocare a procurorului general) in dosarul de candidatura al procurorului general. Poti accepta ca a pus-o el din greseala, fie ca a rugat pe cineva sa ii adune actele din dosar si s-a produs greseala.

Mi-e greu insa sa cred ca atatia oameni care au vazut acel dosar nu a vazut ca acel document nu este al lui Augustin Lazar. Vorbim despre Ministerul Justitiei, CSM, consilierii de la Administratia Prezidentiala. Mi-e greu sa cred ca trei mari institutii ale statului s-au uitat in dosar si nu au vazut acel document. Si daca nu au vazut acel document inseamna mai degraba ca el nu exista si este posibil sa fi aparut acum. Nu vreau sa cred totusi ca Ministerul Justitiei a introdus in dosar un document care nu exista", a declarat fostul presedinte al CCR, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.