Un copil s-a nascut la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti cu o malformatie rara, bebelusul avand doua penisuri.

Baietelul a fost adus pe lume pe cale naturala, iar pana la momentul nasterii mama sa nu a facut nicio ecografie.

"A fost o nastere normala, in schimb as vrea sa specificati ca este vorba despre o pacienta care nu a fost niciodata la un consult pana la nastere. Nu a facut niciun fel de investigatie in cursul sarcinii", a spus medicul Calin Boeru, citat de adevarul.ro.

Specialistii se tem ca baiatul ar putea prezenta si alte malformatii ascunse. De aceea, copilul urmeaza sa fie transferat cu mama sa la un spital din Bucuresti pentru analize amanuntite.

"Este foarte greu de spus exact care este starea de sanatate a bebelusului, in momentul in care discutam despre o malformatie de genul acesta, care are legatura cu dezvoltarea intrauterina. Nu se poate discuta daca este o singura problema, motiv pentru care copilul si parintii trebuie sa mearga la investigatii genetice. Copilul va merge la o clinica de specialitate in Bucuresti, intr-un centru care se ocupa cu investigatii de genul acesta. Este o situatie, in opinia noastra foarte rara, de fapt noi nemaintalnind pana acum o astfel de problema. Nu putem sa ne raportam decat la literatura de specialitate. Nu stiu daca este singura malformatie, singura problema", a mai spus managerul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.