Un copil de 10 ani din localitatea argeseana Aninoasa a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat si apoi transportat la spital.

Potrivit reprezentantilor ISU Arges, baiatul a fost gasit inconstient si a fost resuscitat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Pacientul a fost preluat pe traseu de o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila, fiind deja constient si stabil. Cadrele medicale au decis sa-l transporte la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru investigatii suplimentare.

Politistii au inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul. Din primele cercetari a reiesit ca baiatul s-a spanzurat accidental, in timp ce se juca intr-o casa aflata in constructie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.