Carmen Iohannis si-a dus elevii de la clasa la care este diriginta la un antrenament de tenis, cu ocazia Sibiu Open 2018, care se desfasoara in aceste zile, informeaza News.ro.

Carmen Iohannis este profesoara de limba engleza la Colegiul National ”Gheorghe Lazar” din Sibiu si in acest an este diriginta la clasa a IX-a.

Am zis sa incepem cu sportul, pentru ca vrem sa dam un semnal ca sportul este foarte important pentru tineri, pentru varstnici, pentru orice varsta si mai ales ca tenisul este un sport frumos, elegant, placut tuturor si daca tot avem Sibiu Open atunci de ce sa nu profitam de el. Sper ca dupa ora asta de dirigentie in aer liber, multi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, nu conteaza, dar si de tenis”, le-a declarat Carmen Iohannis jurnalistilor, potrivit sursei citate.

Sotia presedintelui a fost intrebata daca urmeaza si o excursie la Cotroceni, ea raspunzand: "Da, daca o sa mi-o ceara, daca o sa ne hotaram sa facem o excursie la Bucuresti, sigur o sa vizitam si Cotroceniul".

Vezi VIDEO aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.